Mesačné archívy: január 2015

Lacné a efektívne riešenie pre rizikové skupiny

Prečítajte si nasledujúci článok, v ktorom  sme dojednali riziko smrti následkom úrazu pre murára.

Pri slove smrť neraz každému „prejde mráz po chrbte“. Pri slovnom spojení „smrť následkom úrazu“ každého napadne nešťastný pád, zranenie, udalosť, ktorá vedie k smrti. Nasledujúce riešenie je odpoveďou na otázky viacerých klientov, ako možno dojednať riziko – smrť následkom úrazu v cenovo dostupnej hladine. Požiadavka na vypracovanie ponuky smerovala predovšetkým od klientov, ktorí sú deň čo deň v rizikovom prostredí ako stavbári, vodiči z povolania atď.

Ako príklad uvediem pána Mariána, ktorý sa rozhodol  pre ochranu svojej mladej rodiny.

Nakoľko v pôvodnej zmluve vychádza dojednanie takéhoto rizika zbytočne draho, rozhodol som sa klientovi dojednať riziko v samostatnej zmluve.

  • Vek: 35
  • Povolanie: murár (pracuje aj vo výškach)
  • Záväzky: hypotéka vo výške 25 000 EUR

Dojednané riziko: Smrť následkom úrazu
Poistná suma: 30 000 EUR
Rozšírené poistné krytie: dvojnásobné plnenie v prípade účasti na dopravnej nehode (60 000 EUR)

Cena takéhoto riešenia je vzhľadom na rizikovú skupinu poisteného, výšku poistného krytia viac než fantastická, 54 EUR ročne, tz. 4,5 EUR mesačne.

Chcete mať aj Vy efektívne zabezpečenú rodinu? Máte rizikové povolanie a potrebujete cenovo dostupné riešenie životného poistenia?

Pripravíme Vám individuálne riešenie presne podľa Vašich požiadaviek na poistné krytie!

Marek Vitkovský

Spoznajte Petra

Peter Cmorej

"Od roku 2006 mojimi článkami mením trh finančného poradenstva. Od legendárneho "Prečo neinvestovať cez IŽP" publikujem analýzy, kritizujem, dávam investičné tipy, spravujem velké portfólia, navrhujem reformy a pomáham poškodeným. Na Môjporadca garantujem kvalitu poskytovaných služieb. Investície, hypotéky, poistenie. Všetko čo sa týka financií."

Napíšte nám, ako Vám môžeme pomôcť.